"Ви не зможете повноцінно управляти виробництвом молока, якщо Ви не керуєте його збутом".
Є.В.Ровчак СК "Восток".

Виробники молока часто є заручниками ситуацій, пов'язаних із сезонним коливанням цін, маніпуляцій з боку переробних підприємств, з показниками жиру і білка в молоці, наявністю інгібіторів тощо. При цьому висококласна сировина продається за заниженими цінами, а отримується населенням, бюджетними організаціями, дитячими садками, школами, лікарнями продукт із завищеною вартістю та часто низькоякісний і фальсифікований.
Компанія Українські Ветеринарні Технології виходить на ринок з повним циклом організації виробництва молока, починаючи від складання бізнес-плану молочного комплексу, поставок висококласного доїльного обладнання ізраїльської компанії Афімілк та ізраїльської системи управління, розрахунків кормової бази, складання раціонів, розчищення копит, УЗД дослідження, вирішення питань відтворення, а також переробки молока.

Компанія Українські Ветеринарні Технології готова надати допомогу в проєктуванні, складанні бізнес-планів, навчанні технічного та торгового персоналу. Організувати екскурсії на діючі підприємства України та Ізраїлю. Дегустацію продукції в м. Києві, отримання фінансування під 2% річних у розмірі 40% від вартості проєкту в Європейському банку, сертифікації виробництва та готової продукції, консультації в зовнішньоекономічній діяльності пов'язаної з експортом продукції.
Щодня наші клієнти стикаються з питанням реалізації виробленої продукції і тим, як зробити бізнес більш ефективним. Компанія Українські Ветеринарні Технології пропонує розширити сервіс послуг, що надаються, і пропонує своїм клієнтам освоювати нові можливості молочного виробництва. Ми є офіційним представником молочного обладнання фірми TESSA - однієї з провідних фірм, що виробляють комплексне молочне обладнання та модульні варіанти міні-заводів. Такі модулі дуже зручні, і користуються великим попитом, зокрема, у фермерських господарствах. Також фірма TESSA займається реконструкцією та модернізацією діючих молочних підприємств на основі наданих замовниками технічних завдань. 

Фірма TESSA виготовляє міні-заводи продуктивністю від 500 до 50.000 л/зміна. Усі лінії розраховані на повний технологічний цикл, починаючи з приймання та охолодження молока, і закінчуючи пакуванням готової молочної продукції. Міні-заводи малої продуктивності ідеально підходять для невеликих господарств або молочних ферм.
Лінії забезпечують випуск широкої гами молочної продукції: питне пастеризоване молоко, кефір, йогурт, кисле молоко, ряжанка, вершки, сметана, сир, різні білі сири.
Можливий випуск й інших, більш ексклюзивних видів продукції: зернистий сир, молочні десерти, кисломолочні сири, сиру, зокрема з наповнювачами, тощо.
Компанія Українські Ветеринарні Технології раді надати інформацію, яка дасть змогу найточніше підібрати обладнання, що відповідатиме Вашим технічним і експлуатаційним вимогам.