16.03.2017 у Запорізькій області на території ПАТ Племзаводу "Степовий" відбувся семінар:
"Як збільшити надої та знизити собівартість виробництва молока"
Компанія УВТ в особі Пономаренка Володимира Павловича, brand-manager компанії Afimilk (Ізраїль) представили Найкраще рішення для управління фермою. 
Системи автоматизації молочних ферм
Фото і трохи про Системи автоматизації далі в статті 

На семінарі присвяченому дуже важливій тематиці в молоко-виробництві - як збільшити надої і скоротити витрати на виробництві молока. 

Пономаренко Володимир Павлович, brand manager компанії Afimilk представив передові рішення для управління молочною фермою.
 Новітні комп'ютеризовані системи для автоматизації сучасних молочних ферм і для управління стадом дають можливість керувати фермою сидячи за комп'ютером у будь-якій точці земної кулі.
Надійна комп'ютеризована система забезпечує на виході важливі дані, що дають змогу приймати правильні рішення.
Системи Afimilk підтримують цю та додаткову функціональність:

  • надійні дані;
  • вичерпна інформація;
  • інтелектуальний розрахунок показників оцінки молочного господарства;
  • зручне для користувачів робоче місце в офісі за комп'ютером.

Процес доїння є головним джерелом інформації для ухвалення рішень під час управління молочною фермою. Під час кожного сеансу доїння система Afimilk проводить збір даних про надій молока, його склад, поведінку корів, криві інтенсивності молоковіддачі та показники потоку молока. Потім система перетворює ці дані в характеристики продуктивності для кожної тварини в стаді. Ці цифри формують основу для розрахунку відхилень від нормальної продуктивності, а також для сповіщень про порушення продуктивності.
Автоматизований збір даних є єдиним практично здійсненним методом управління та догляду за кожною окремою коровою в стадах середніх і великих розмірів.

Територія ПАТ Племзаводу "Степовий"

Зберігання силосу                                                                                                                           Зберігання соломи

Доїльна зала "Паралель"

Телятник із телятами