До 10-річчя з моменту заснування фірми "Українські ветеринарні технології" був приурочений семінар "Актуальні завдання в сучасному тваринництві", який успішно пройшов 8 вересня 2016 року. На семінарі вдалося зібрати представників провідних тваринницьких підприємств, бухгалетерів, юристів тощо.

Реєстрація учасників була завершена близько 11 години.

Програма семінару передбачала поділ на дві секції, які були б цікаві вузьким фахівцям галузі. Перша секція передбачала участь власників і керівників, друга - бухгалтерів сільськогосподарських підприємств.

Вступне слово та відкриття першої секції було здійснено директором з розвитку компанії "Українські ветеринарні технології" - Пономаренком Володимиром Павловичем.

Після цього тему "Нодулярний дерматит ВРХ, епізоотичні особливості, діагностика та специфічна профілактика" висвітлив кандидат ветеринарних наук Кучерявенко Роман Олексійович.

Продовжив семінар керівник служби тваринництва Агрохолдингу "Кернел" Травецький Михайло Олександрович, який запропонував тему "Вплив селекції на ефективність молочного бізнесу".

Після невеликої перерви на каву директор з розвитку центру Наталії Кравченко Лифар Володимир Вікторович здійснив доповідь на тему "Нові тренди менеджменту в управлінні та мотивації людей".

Водночас активно тривала робота в другій секції семінару, яка була створена спеціально для бухгалтерів галузі. Відкрила семінар і виголосила вступне слово директор компанії "Українські ветеринарні технології" Орда Юля Володимирівна.

Доповідачем виступив Децюра Сергій Олексійович, який є податковим експертом видавництва "Фактор" і розкрив тему "Податковий облік для підприємств агропромислового комплексу".

Як приємне проведення часу після закінчення семінару учасникам було запропоновано святковий банкет і розважальну програму.