25-26.02.2017 року в м. Хмельницький пройшов семінар "Інноваційні технології в штучному осіменінні ВРХ"
Інноваційними методами лікування та осіменіння ВРХ ділилися лектори, успішні практикуючі ветеринарні лікарі з України, Ізраїлю, Франції. 

Дякуємо учасникам за атмосферу, де кожен накопичує натхнення, позитивну енергетику та практичні знання від спеціалістів світових лідерів у галузі осіменіння.

Поспішаємо повідомити вам, що в м. Хмельницькому успішно пройшов семінар на тему: "Інноваційні технології в штучному осіменінні ВРХ"

На заході обговорювалися теми:
Синхронізації корів. Лікування та метафілактика хронічних маститів корів. Батуревич Андрій, лікар ветеринарної медицини Сeva Sante Animale 

Системи візуального осіменіння презентував доповідач із Франції Guy Delhomme, лікар ветеринарної медицини, IMV Technologies.
Guy Delhomme презентував інноваційний продукт Alpha VISION. Французька компанія IMV Technologies розробила інноваційний продукт Alpha Vision, для досягнення максимальної ефективності запліднення, для чіткої діагностики та вдосконалення роботи техніків штучного осіменіння.

Alphavision - система для візуального ШО: шприц + камера + смартфон
Призначення:

  1. Діагностика для виявлення потенційних проблем із репродукцією до осіменіння
  2. Спрощення осіменіння
  3. Виявлення тварин, непридатних або погано придатних для осіменіння
  4. Прискорене навчання штучного осіменіння
  5. Поліпшення стану здоров'я тварини
  6. Зниження навантаження на техніку
  7. Відстеження тваринного стада та інволюції статевих шляхів

При використанні Alphavision йде 100% підвищення продуктивності, поліпшення загального коефіцієнта зачаття і зменшення загальних витрат на стадо
За допомогою Alphavision так само можна успішно провести осіменіння деяких тварин без трансректальної фіксації шийки матки.

Досвідом про те, як отримати прибуток від низькопродуктивних корів використовуючи метод термального схрещування, ділився Cyril Josse, компанія Evolution, Франція.

Про патології отелення та варіанти оперативного втручання розповідав головний лікар "Прометей В", Розік Андрій Ігорович.

Організації блоку відтворення та здоров'я на молочно товарній фермі, на прикладі успішних практик навчав головний лікар СТОВ "Надія" Манчуляк Олег Васильович.

Igor Tsvet, CIS Regional Manager, компанії Afimilk, Ізраїль розповідав про систему управління стадом AfiAct ||.


Менеджменту ратиць навчав Анатолій Яремчук, директор ТОВ "Еко-Країна", про те наскільки важливим для продуктивності тварин є догляд за ратицями та їхнє здоров'я. 
І досить важливу тему про подовження продуктивного використання молочних корів і яку роль відіграє в цьому генотип тварин висвітлював Новак Ігор, кандидат с/г наук, Інститут біології тварин НААН.

Це був справжній буревій інформації, знань та успішного досвіду для спеціалістів із осіменіння, ветеринарних лікарів та осіб, чиє життя і діяльність побудована на тваринництві.

Усі отримані знання учасники конференції закріпили на майстер класі на території "Аграрної компанії 2004"

Дякуємо всім учасникам за атмосферу, де кожен накопичує натхнення, позитивну енергетику та практичні знання від фахівців світових лідерів у галузі запліднення. Обіцяємо й надалі ділитися з Вами знаннями, цікавими темами та корисною інформацією. Слідкуйте за новинами та не пропустіть можливість відвідати наступні конференції.