Згуртований колектив - це запорука успіху діяльності всієї компанії і "Українські ветеринарні технології" знають це точно

10-річний ювілей - це важлива дата і серйозний показник успішності фірми "Українські ветеринарні технології". Але за успіхом і процвітанням завжди стоять співробітники, які є причиною результатів, які одночасно є предметом заздрості для конкурентів і гордості для колективу.

У це свято було вирішено провести виїзний корпоратив з елементами командоутворення. Сучасна система Team building є однією з найбільш ефективних. Корпоративний менеджмент дає змогу керувати персоналом, розвивати найкращі професійні якості в співробітниках. За допомогою тімбілдингу приголомшливих результатів можна домогтися легко і просто, оскільки навчання відбувається в ігровій формі, а відмінний результат є природним результатом заходу.

Тімбілдінг до 10-річчя "Українських ветеринарних технологій" згуртував співробітників з різних відділів, наочно продемонстрував важливість взаємодії між колегами. Рух уперед може бути максимально швидким тільки тоді, коли всі співробітники діють спільно, допомагають і підтримують один одного. Тімбілдінг - це не просто гра, а можливість зрозуміти, наскільки ефективнішою буде робота в команді і наскільки приємніше працювати в дружньому колективі.

Збір співробітників відбувався в лісі на свіжому повітрі.

Поділ на команди та участь у цікавих і веселих завданнях згуртувало колектив.

У продовженні - пейнтбол.