Продовжуємо знайомство з продукцією компанії IMV Technologies. Alpha чохли та шприци для штучного запліднення Kombicolor.

Alpha чохли для штучного осіменіння, розраховані для спрощення та вдосконалення процесу запліднення, що дозволяє збільшити результативність ШО і знизити ризик травмування тварини, спростити введення в шийку матки і проходження крізь цервікальні кільця. Завдяки полірованої сферичної голівці і сверхгладкой прозорого пластикового матеріалу чохла усувається ризик будь-яких травм вагінальних, цервікальних або маткових мембран. Крім того, економиться час на підготовку і запліднення за рахунок спрощення введення соломинки. Два бічних вихідних каналу гарантують належне розміщення насіння незалежно від положення чохла. Alpha чохол може використовуватися з універсальної, мініатюрної і середньої соломинками. Чохол для запліднення оптимізований для використання з шприцом Kombicolor.

Шприц для штучного запліднення Kombicolor завдяки своїй конструкції може бути введений на 4 см глибше ніж звичайні шприци. Соломинка стискається в камері, незалежно від її довжини, як може відбуватися в разі шприца з фіксуючим кільцем. Чохол швидко та легко встановлюється на шприц Kombicolor простим натисканням і після установки ідеально утримується на ній. Велике пластикове кільце різного кольору забезпечує точне і зручне розміщення пальців. Для спрощення ідентифікації шприців при штучному осеменінні передбачені п'ять кольорів.