Перша вакцина в Україні, яку можна придбати тільки у ветеринарній клініці!
Тільки наша компанія може надати інформацію по всьому ланцюжку зміщення вакцин, від виробника до ветеринарної клініки, без посередників!
Виконати таку послугу стало можливим тільки тому, що група компаній Українська ветеринарна технологія працює по всій території України з власними складськими приміщеннями та логістикою.

Ексклюзивно в УВТ! #virbac #uvt #canigen

Вакцина Canigen® DHA2PPPI/L (Canigen® DHA2PPI/L) з цього моменту в Україні з квітня 2019 року.
Canigen® DHA2PPI/L вакцина викликає формування імунної відповіді у собак на чуми патогени, інфекційний гепатит, аденовірусну інфекцію, парагрип, парвовірусний ентерит та лептоспіроз, спричинений лептоспірозом каніколи і іктогеморрагії через 21 день після повторного введення (ревакцинація), тривалістю щонайменше 12 місяців.
Заборонено щеплювати клінічно хворих та/або ослаблених тварин.
Протипоказано застосовувати собак під час вагітності та лактації.
За 10 днів до вакцинації необхідно проводити дегельмінтування собаки (Milpro® або Долпак®).

Щеплення підлягають цуценятам починаючи з 8 тижня. Вакцина вводиться підшкірна в об'ємі 1 мл на одному вході, незалежно від маси та породи.
Ревакцинують через 3-4 тижні, але не раніше 12-тижневого, вакцина Canigen® DHA2PPPPI/L + Rabigen® MONO.
Собаки продовжують вакцинують щорічно, один раз, одна доза вакцини Canigen® DHA2PPPPI/L+Rabigen® МОНО. Всі маніпуляції проводяться з дотриманням правил асептика.
Ефективність імунізації може бути знижена у разі вакцинації тварин, які перенесли вплив стресу.

Симптоми прояву чуми, інфекційного гепатиту, аденовірусної інфекції, парагрипу, парвовірусного ентериту та лептоспірозу собак або інших патологічних ознак при передозуванні вакцини не встановлені.

Порушення схеми вакцинації слід уникати, оскільки це може призвести до зниження ефективності імунопрофілактики чуми, інфекційного гепатиту, аденовірусної інфекції, парагрипу, парвовірусного ентериту та лептоспірозу собак.
У разі пропуску чергового введення вакцини необхідно якомога швидше провести імунізацію.