АГРО" - найбільша агропромислова виставка Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України. 

3-6 червня 2015 року відбулася XXVII Міжнародна агропромислова виставка "АГРО-2015" яка по праву заслуговує на всесвітнє визнання вже багато років. 

"АГРО" - найбільша агропромислова виставка Східної Європи, найважливіший загальнодержавний захід в АПК України. 

"АГРО-2015" - це: 

  • понад 1100 учасників із 14 країн
  • найбільша серед аналогічних заходів кількість відвідувачів, серед яких перші особи держави, керівництво АПК усіх регіонів України, топ-менеджери та фахівці підприємств АПК 
  • найефективніший спосіб виходу на український аграрний ринок 

Виставка "Агро" заслуговує на всесвітнє визнання ось уже багато років, як найбільший і найперспективніший загальнодержавний захід в агропромисловому комплексі України.
З кожним роком зберігається позитивна динаміка зростання і якості запропонованих послуг, збільшується кількість вітчизняних і зарубіжних учасників, у всіх галузях сільського господарства, харчової, переробної та рибної промисловості, сільськогосподарського машинобудування, овочівництва.

Компанія Українські Ветеринарні Технології, є щорічним учасником виставки "Агро".

На виставці Агро 2015, компанія Українські Ветеринарні технології презентувала цілу низку препаратів і доїльного обладнання, а зокрема:

У розрізі "ЕкспоАгроТех" - найбільша спеціалізована виставка в рамках "АГРО".

 Традиційно на виставці представлено понад 200 світових і вітчизняних брендів. Найбільші в Україні експозиції вітчизняних виробників сільгосптехніки та запчастин для вітчизняної та зарубіжної сільгосптехніки.

Ми представляли доїльні апарати, запасні частини доїльного залу, обладнання для ферм, запасні частини (шланги, дійкові гуми, підвісні частини, підвісні частини, підвісні частини для доїльної системи, молочні відра, кришки і прокладки, пульсатори, вакуумні насоси, запасні частини апарату) виробництва Аяз Каучук Melasty (Туреччина).

Так само продукцію виробника "Гідро Системс" (США): піноутворювачі та обприскувачі, медикатори, автоматичні дозатори, поїлки, фільтри. Продукція "Гідро" є визнаною в багатьох галузях промисловості, які мають відношення до нашого повсякденного життя. Продукція "Гідро", є чудовим доповненням для практичного застосування, яке вимагає точного дозування певної кількості концентрованих хімічних речовин.

У розрізі "ANІMAL`EX" - найбільший сегмент виставки "АГРО".

Традиційним компонетом виставки є унікальна експозиція тварин і птахів.

З 2013 року на виставці експонуються екологічно безпечні продукти та технології.

Компанія Українські ветеринарні технології представляла радий продуктів провідних виробників у світі!

Одним з ексклюзивних і придбаних продуктів компанії УВТ є Світеко, мийні пробіотики, які застосовуються в сільському господарстві, приватній ветеринарії, на виробництві, і в побуті. Відомий ветеринарний лікар, консультант з продукції "Світеко" Тимура Олена Михайлівна.

Так само препарати таких виробників як всім відомий своєю якістю Bayer.

УВТ рекомендує! Без зайвих слів.

Продукцію однієї з найвідоміших виробників у Європі, компанії "Артеріум".

Ветеринарні препарати від "Артеріум" користуються великим попитом серед споживачів через свою якість та активну дію!

 Препарати компанії "Базальт" займають провідні місця на ринку ветеринарних препаратів, і компанія Українські Ветеринарні Технології є ексклюзивним представником виробничої фірми "Базальт" в Україні.

Ветеринарні препарати виробника KRKA не могли не бути присутніми на виставці Агро 2015, тому що безліч ветеринарних лікарів і споживачів обирають саме ліки цієї фірми, так як фірма постійно розробляє високоякісні генеричні лікарські засоби.

Продукція іспанської компанії "Інвеза", так само була представлена на виставці. Компанія виробляє ветеринарні препарати різного спрямування і високої якості.

Премікси Фідлайн і новинки на ринку "Премікс Несучка" і "Премікс Порося" викликали неабияку зацікавленість у фермерів і у великих агро-промислових холдингів. 

Премікси високої якості варті уваги споживачів!

Наша компанія з великим задоволенням бере участі в грандіозній виставці "Агро" і завжди рада допомогти Вам задовольнити потреби Ваших тварин і з легкістю розв'язати проблеми, що виникли у зв'язку з цим!