Візит до IMV TechnologiesПід час ділового візиту, який відбувся наприкінці жовтня 2017 року, представники компанії УВТ змогли ознайомитися з інноваціями та безцінним досвідом партнера, а також отримати величезний обсяг корисної для подальшої співпраці інформації. 

Одним зі своїх серйозних досягнень компанія "Українські Ветеринарні Технології" вважає партнерські відносини зі світовим лідером репродуктивних біотехнологій IMV Technologies. Під час ділового візиту, який відбувся наприкінці жовтня 2017 року, представники компанії УВТ змогли ознайомитися з інноваціями та безцінним досвідом партнера, а також отримати величезний обсяг корисної для подальшої співпраці інформації.

Співробітники IMV Technologies надали інформацію зі штучного осіменіння риб і трансплантації ембріонів, продемонстрували нові УЗД сканери та провели повномасштабну презентацію нової машини з фасування насіння ВРХ з автоматичним контролем заповнення пайєти. Менеджер IMV Technologies по країнах СНД Дмитро Козлов, який виступив у ролі організатора зустрічі, особисто супроводжував представників УВТ на всіх етапах ознайомчої екскурсії.

Завдяки міцним партнерським відносинам з такими компаніями, як IMV Technologies, компанія УВТ вже є лідером із впровадження інновацій серед компаній СНД і продовжує активно використовувати новітні технології.