Компанія Українські Ветеринарні Технології з клієнтами та партнерами відвідали виробничі потужності компанії Afimilk - світового лідера комп'ютеризованих систем комплексного управління сучасними молочними фермами.

Фото поїздки далі в статті.

Компанії Українські ветеринарні технології вдалося зібрати під одним дахом найкращих технічних спеціалістів світових брендів BAYER, IMV, Zoetis, CEVA, INVESA, VETOQUNOL, KRKA, спеціалістів у сфері годівлі Cargill, у сфері автоматизації Afimilk, у сфері діагностики SMARTBIOLAB, що дає можливість вирішувати найскладніші виробничі завдання, а не просто продавати ветеринарні препарати.

Коротко про продукцію Afimilk
Компанія "Українські ветеринарні технології" з радістю представляє Вам нашого партнера, компанію Afimilk - світового лідера комп'ютеризованих систем комплексного управління сучасними молочними фермами. Ізраїльська компанія Afimilk починаючи з моменту заснування в 1977 році, є новатором у своїй галузі, і зараз представлена в більшості країн світу на всіх континентах. Afimilk - це стандарт у галузі молочного тваринництва та управління фермами по всьому світу. 

Компанія Afimilk надає тваринницьким підприємствам України ті новітні розробки, технології та обладнання, які дадуть змогу збільшити рентабельність молочного тваринництва з одночасним зростанням якості молока до рівня передових світових стандартів. Зокрема цю статистику підтверджують середні показники по надоях в Україні в 6-8 т. молока з корови на рік і 12-14 т. в компаніях з використанням технологій Afimilk.

Будь-яка автоматизація молочного комплексу починається з програми управління стадом, на одній із молочних ферм Ізраїлю ознайомилися з новою версією Afifarm 5.2, завдяки якій можна побачити прогнозований прибуток від кожної корови на основі аналізу попередніх лактацій і вмісту жиру та білка в молоці, розрахунок продуктивності на основі генетичного потенціалу (вносяться дані биків і матерів) 

  • за співвідношенням жиру і білка в молоці визначається кінець періоду негативного енергетичного балансу і оптимальний час для осіменіння завдяки чому витрата спермодоз 1.4 на корову.
  • можливість колегам ветеринарам з планшета або смартфона за номером тварини бачити історію ветеринарних обробок і хвороб, призначати протоколи лікування, вибираючи препарат зі складу або довідника.
  • для економістів можливість простежити за кожною номенклатурною позицією, яким тваринам з яким діагнозом цей препарат або вакцина була застосована.
  • бачити кількість маститних корів, корів з ацидозом, кульгавістю, кетозом, корів у полюванні 24 години на добу та багато іншого.

Секрет найвищої продуктивності у світі дуже простий, ти можеш керувати тим, що знаєш. 
Не маючи інформації від корови ми боремося з ситуаціями, а не покращуємо процес.