Конференція "Свинокомплекс-2017", яка відбулася у Львові 18-19 жовтня 2017 року, зібрала провідних українських фахівців-практиків галузі. Організаторами конференції стали AGP Group та журнал The Ukrainian Farmer. А учасники та гості заходу прибули з різних регіонів України.

У перший же день конференції на обговорення було винесено найважливіші питання галузі. Говорили про методи боротьби з АЧС, про проблеми репродукції та потреби в раціоні високопродуктивних свиноматок, про біобезпеку, про раціональну антибіотикотерапію, а також про багато інших нагальних проблем і сучасні методи їх вирішення. Найбільш резонансні виступи другого дня були присвячені виробництву кормів, патологіям свиней і навіть особливостям будівництва підлоги у свинокомплексах. Загалом у заході взяли участь понад 200 представників фермерських господарств, ветеринарних лікарів та інших фахівців галузі.

У ролі партнерів, які допомогли організувати захід, виступили "КРКА Україна", "Хема", "Хіпра-Україна", "Біовета", "Центр ветеринарної діагностики" та інші компанії. Представники компанії "Українські Ветеринарні Технології" брали активну участь у конференції зі стендом, на якому можна було проконсультуватися з фахівцями з потрібних професійних питань.